Onze diensten

Live-stream

‘Het nieuwe normaal’. Sinds de uitbraak van COVID19 werken we massaal thuis én digitaal. Wij hebben verschillende materialen om streams bij jou op locatie op te zetten. Hierdoor bereik je op een professionele manier je publiek. Dit kan door middel van een enkele camera, meerdere camera’s maar ook tot aan broadcast kwaliteit gerealiseerd worden!

geluid

Omdat wij diverse geluidsets hebben zit er altijd wel wat tussen wat geschikt is voor jouw doel. Of je een feest geeft voor je verjaardag, een bedrijfsfeest organiseert of in een complete sporthal geluid wilt hebben, wij denken graag mee!

licht

Een mooie lichtshow is onmisbaar op je feest. Maar ook op al je andere evenementen is goed licht essentieel. Wij hebben naast diverse movingheads ook sfeerverhogende lampen. Mooi in een achtergrond van je stream, of bij de ontvangst van je gasten! 

DJ shows

Ben je opzoek naar een complete DJ show? Wij hebben unieke sets bij elkaar verzameld. Of dit nou voor je bruiloft of verjaardag is, wij hebben het! Door goede samenwerkingen met verschillende professionele DJ’s kunnen wij veel kanten op. 

verhuur

Wil je alles zelf regelen? Uiteraard kunnen wij je daarbij ook op de achtergrond van dienst zijn. Wij verhuren ook losse materialen waarmee je zelf aan de gang kunt!